Crowdfunding - Remco Jacobs

[Terug]  Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Click in the picture and watch video via Youtube (cookie-free)

TOUCHSTONE - ruimte voor de verbeelding, nieuwe inzichten en het delen van kennis en ervaring

Er is een gat in de markt. Een oceaan zou je kunnen zeggen. Tussen de vakopleiding en de beroepspraktijk en tussen het presenteren in een bar en het presenteren in een concertzaal of museum ligt een stille oceaan. Er zijn eilanden in deze oceaan, maar niemand kent de vaarroutes die deze eilanden met elkaar verbinden precies. Hoe te navigeren? TOUCHSTONE wordt een navigatiepunt. Een plek waar ervaringen van onderweg worden gedeeld. Een platform voor de verbeelding, maakprocessen en ontmoetingen. Een ruimte waar op creatieve wijze contact gemaakt wordt met de maatschappij.

Onze wereld verandert continu. We moeten onze verbeelding, kennis en vaardigheden gebruiken om oplossing te vinden voor de problemen van onze tijd. Daarom is het belangrijk om ruimte te bieden aan creativiteit en nog belangrijker aan het proces. Waarom? Omdat je mensen mee kunt nemen in het proces, mensen kunt uitnodigen om mee te denken en in gesprek te gaan. TOUCHSTONE biedt ruimte voor de verbeelding, nieuwe inzichten en het delen van kennis en ervaring.

Steun TOUCHSTONE via Musicamaxima.

Remco Jacobs - Touchstone

€ 1.760
Ontvangen
€ 5.000
Doelstelling
36% ontvangen
24
Donateurs
97
dagen te gaan
 

Opstarten muziek-atelier TOUCHSTONE

Met jouw steun geef je Remco de financiële ruimte om TOUCHSTONE aan de Oude Gracht in Utrecht op te bouwen. Er zijn overname, huur en opstartkosten. Met jouw support geef je TOUCHSTONE de kans om tot bloei te komen! Wees vanaf eind maart/begin april welkom om deel uit te maken van het netwerk, programma en de maakprocessen van TOUCHSTONE!

Jouw steun verdient een tegenprestatie.

€50 of meer
(voor makers)
- Een plek in de programmering van TOUCHSTONE.
Ben je een maker en wil je (nieuw) werk presenteren aan een intiem gezelschap? Met deze donatie krijg je eenmalig een podium voor jouw creatie! Denk aan een try out moment, nieuwe composities en werk waar je graag feedback op wilt hebben.
€75 of meer - Coaching sessie van Remco Jacobs.
Heb je altijd al een eigen lied of compositie willen schrijven? Of loop je vast in jouw creatief proces? In deze coaching sessie (2 uur) bouwen we aan jouw eigen creatie! Remco werkt in verschillende workshop settings als docent 'songwriting'. Daarbij heeft hij met een afgeronde bachelor en master Musician 3.0 (HKU) veel ervaring op het gebied van creatieve maakprocessen.
€100 of meer - Huiskamerconcert van KINSMIT
De foto bovenaan deze pagina geeft de sfeer weer van zo'n huiskamerconcert. KINSMIT brengt songs en uitgesponnen composities ten gehoren in een intieme setting. Met zijn gitaar reist KINSMIT overal naartoe. Van Cadzand tot Frankfurt, niks is hem te gek. Graag de reiskosten vergoed naast het gedoneerde bedrag. Een huiskamerconcert van KINSMIT duurt ruim een uur.
€200 of meer - Iets heel speciaals
Een optreden bij een speciale gelegenheid zoals een verjaardag of trouwerij. In overleg kan het programma worden bepaald. Denk hierbij aan een intiem concert (zoals het hierboven beschreven huiskamerconcert), maar ook aan het schrijven van een origineel lied of compositie voor deze speciale gelegenheid of persoon.
€300 of meer - Op avontuur met Remco
Een huiskamerconcert van KINSMIT met daaraan voorafgaand een workshop songwriting. Voor alternatieve verjaardagsfeesten, bedrijven en andere groepsaangelegenheden. MAX 10 personen.

 

Meer weten over Remco Jacobs: remco-jacobs.bandcamp.com or www.remco-jacobs.com

[Terug]   Gelezen: 904 keer

- Like and share us on Facebook: Musicamaxima - stimuleert

Gerelateerde items (op tag)

Stichting Musicamaxima

Correspondentie adres

Het Schild 9
5081 RW Hilvarenbeek
013 - 505 4359

Registraties

KvK-nr: 69569754
RSIN: 8579.22.634
BTW-nr: NL857922634B01

IBAN: NL02 TRIO 0338 7262 33

Bestuur

- Gertrud Jetten (voorzitter)
- Julie Tims (secretaris)
- Coen van Walbeek (penningmeester)

Mail: info@musicamaxima.nl

Culturele ANBI