Evert van Noort - aanschaf fagot

[Terug]  Beoordeel dit item
(0 stemmen)

2022 - Bachelor Amsterdam

Evert van Noort studeert fagot in het laatste jaar van zijn bachelor aan het Conservatorium van Amsterdam bij Simon Van Holen.

Fagot spelen, en in het bijzonder samenspelen geeft mij zó veel plezier en energie dat ik besloten heb hiervan mijn vak te maken. Een makkelijke keuze was dat niet; ik heb namelijk al een bachelor én een master in Chemical Engineering gehaald, en om daarna nog naar het conservatorium te gaan, was niet vanzelfsprekend.

Om me tijdens mijn studie nog zo veel mogelijk te ontwikkelen en omdat een goed instrument noodzakelijk is om als jonge muzikant carrière te maken, ga ik een nieuwe fagot kopen.

Evert heeft via crowdfunding vrijwel het gehele bedrag bij elkaar weten te krijgen. Musicamaxima steunt Evert bij zijn laatste stappen om het benodigde bedrag binnen te halen.

Reactie van de commissie:

In Nederland is het lastig om, nadat je een studie succesvol hebt afgerond, een andere studie te volgen. Geweldig dat Evert zijn hart gevolgd heeft, om alsnog naar het conservatorium te gaan. Dezelfde gedrevenheid heeft hij getoond bij de crowdfunding actie. Via deze actie heeft hij laten zien dat hij mensen kan mobiliseren om bij te dragen aan zijn droom. Daarom krijgt hij ook onze steun.
[Terug]   Gelezen: 247 keer

- Like and share us on Facebook: Musicamaxima - stimuleert

Gerelateerde items (op tag)

 

Stichting Musicamaxima

Correspondentie adres

Koningskruis 26
5081 XM Hilvarenbeek
013 - 505 4359

Registraties

KvK-nr: 69569754
RSIN: 8579.22.634
BTW-nr: NL857922634B01

IBAN: NL02 TRIO 0338 7262 33

Bestuur

- Gertrud Jetten (voorzitter)
- Julie Tims (secretaris)
- Coen van Walbeek (penningmeester)

Contact

info@musicamaxima.nl

Culturele ANBI

Steun Musicamaxima