Nulpunt - ontmoetingsplek voor makers

[Terug]  Beoordeel dit item
(0 stemmen)

4x per jaar - Utrecht

De eerste editie van Nulpunt vond plaats in mei 2016 in Tivoli Vredenburg. Nulpunt is opgericht door studenten van Musician 3.0 aan het Utrechts Conservatorium, en biedt een podium voornamelijk voor interdisciplinair muzikaal werk. Sinds mei 2016 heeft er elke drie maanden een editie plaatsgevonden. Deze avonden bestonden uit twee hoofdacts van drie kwartier en een theatrale omlijsting.
Vanaf september 2018 heeft Nulpunt een nieuw organisatieteam en vindt het evenement plaats op een nieuwe locatie: De Vrijstaat, een boerderij bij Utrecht Leidsche Rijn, omgebouwd tot cultureel centrum.

Er hebben al veel samenwerkingen plaatsgevonden tijdens Nulpunt; muzikanten, vormgevers, woordkunstenaars, dansers, theatermakers en beeldend kunstenaars hebben er een podium voor hun werk gevonden. Dit jaar streeft het organisatieteam naar meer bekendheid voor Nulpunt binnen de HKU en gaan we het evenement aantrekkelijker maken voor jonge professionele makers om hun werk te tonen en dat van anderen te ontdekken.

Nulpunt is een ontmoetingsplek voor makers van verschillende disciplines, het evenement verbindt studie en het professionele culturele, muzikale werkveld.

Wat indrukken van eerdere projecten:

Actuele informatie over de activiteiten van Nulpunt kun je vinden op hun website: www.nulpuntevent.com.

[Terug]   Gelezen: 1292 keer

- Like and share us on Facebook: Musicamaxima - stimuleert

Gerelateerde items (op tag)

 

Stichting Musicamaxima

Correspondentie adres

Koningskruis 26
5081 XM Hilvarenbeek
013 - 505 4359

Registraties

KvK-nr: 69569754
RSIN: 8579.22.634
BTW-nr: NL857922634B01

IBAN: NL02 TRIO 0338 7262 33

Bestuur

- Gertrud Jetten (voorzitter)
- Julie Tims (secretaris)
- Coen van Walbeek (penningmeester)

Contact

info@musicamaxima.nl

Culturele ANBI

Steun Musicamaxima