Onderstaand het overzicht van de projecten die een bijdrage hebben ontvangen van Musicamaxima.

Aanvragen voor een bijdrage kunnen ingediend worden door talentvolle, gepassioneerde en creatieve studenten en beginnende professionals:
- studenten: in de laatste twee jaar van hun bachelor opleiding, of in hun master opleiding;
- beginnende professionals: in het eerste jaar na hun afstuderen.

Aanvragen kunnen ingediend worden voor projecten/initiatieven/master classes, die bijdrage aan persoonlijke artistieke ontwikkeling en vakmanschap van de aanvrager, op het gebied van muziek, performing arts, of andere vorm van time based art.

We steunen met name projecten in de categorie:
- persoonlijke artistieke ontwikkeling en onderzoek (speciale producties of concerten, en masterclasses);
- geluid (en beeld) registratie van concert, of opname ten behoeve van auditie ten behoeve van een vervolgopleiding of aanstelling;
- aanschaf hulpmiddelen.

Mocht je zelf ook voor een project een bijdrage willen aanvragen, kijk dan op: Aanvragen bijdrage.

2022

De sluitingstermijn voor aanvragen in 2022 is 1 maart, 1 mei en 1 november. Aanvragen voor masterclasses kunnen ook tussentijds aangevraagd/toegekend worden.

In januari hebben we besloten om de crowdfunding-actie van Evert van Noort te steunen.

2021

De sluitingstermijn voor aanvragen in 2021 is 1 maart, 1 mei en 1 november. Aanvragen voor masterclasses kunnen ook tussentijds aangevraagd/toegekend worden.

In maart hebben we 10 aanvragen ontvangen, we hebben besloten om 5 van deze projecten te ondersteunen met een bijdrage. In November hebben we 6 aanvragen ontvangen, waarvan we 5 hebben toegekend.

2020

In mei waren er vijf aanvragen, die we allemaal goedgekeurd hebben. In het najaar zijn twee aanvragen ontvangen. De beoordeling hiervan is in bewerking.

2019

In 2019 hebben we in totaal 11 aanvragen goedgekeurd.

2018

Voor 1 april hebben we twee aanvragen ontvangen, waarvan het bestuur één aanvraag heeft goedgekeurd. In het najaar werden drie aanvragen ingediend. We hebben aan twee van deze aanvragen een bijdrage toegekend.

2017

In 2017 is de Stichting opgericht. In dat jaar hebben we geen bijdrage aan projecten verstrekt op basis van een aanvraag. Op onze site, en in andere publicaties, maakt Musicamaxima gebruik van de inspirerende beelden en indrukken van het afstudeerproject van Lucas Kloosterboer in 2017. We hebben hem daarvoor een vergoeding gegeven, en daarom dat wij zijn project hieronder vermelden.

 

Stichting Musicamaxima

Correspondentie adres

Koningskruis 26
5081 XM Hilvarenbeek
013 - 505 4359

Registraties

KvK-nr: 69569754
RSIN: 8579.22.634
BTW-nr: NL857922634B01

IBAN: NL02 TRIO 0338 7262 33

Bestuur

- Gertrud Jetten (voorzitter)
- Julie Tims (secretaris)
- Coen van Walbeek (penningmeester)

Contact

info@musicamaxima.nl

Culturele ANBI

Steun Musicamaxima