Timo Pronk - Drie rovers

[Terug]  Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Najaar 2020 - muziektheater


De muziektheatervoorstelling ‘De drie rovers’ wordt een interactieve en educatieve voorstelling van ongeveer 40 minuten voor kinderen in de leeftijd van circa 6 t/m 8 jaar. De voorstellingen waren gepland in juni 2020. Maar door de corona ontwikkelingen moet dit helaas uitgesteld worden.
De voorstellingen worden gespeeld door 5 musici, waarbij muziek het belangrijkste aspect van de voorstelling is. Een groot deel van de voorstelling zal interactief zijn: het publiek kan meezingen, meespelen met boomwhackers (slaginstrumenten) en meedansen. Als rode draad is gekozen voor het verhaal ‘De drie rovers’ van Tomi Ungerer. Het uiteindelijke doel is om deze voorstelling in het volgende theaterseizoen vaker te spelen door heel Nederland.

Zoals alle andere initiatieven wordt ook de verder ontwikkeling van dit project gehinderd door de corona-epedimie

Reactie van de commissie:

We waarderen de plan van Timo en zijn collega's om een heel toegankelijke en vooral vrolijke voorstelling te maken. We hopen dat het gaat lukken om enthousiasme dit te combineren met een muzikaal volwaardige invulling, die het inderdaad waard is in een volgend theaterseizoen vaker te spelen.

[Terug]   Gelezen: 17 keer

- Like and share us on Facebook: Musicamaxima - stimuleert

Gerelateerde items (op tag)