zo kun je ons helpen

het opheffen van financiële blokkades is noodzakelijk om de ontwikkeling van creativiteit en talent niet verloren te laten gaan.

Stichting Musicamaxima is door de Belastingdienst aangemerkt als Culturele ANBI. Dit geeft fiscale voordelen voor jou als donateur. Wanneer een schenking wordt gedaan aan de Stichting, dan is deze aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Het is absoluut interessant omdat je effectief meer kunt geven, doordat de kosten van je gift lager zijn. Bij giften aan een culturele ANBI is het fiscale voordeel extra groot. De impact van je gift op je inkomen kun je berekenen op de pagina www.anbigift.nl/musicamaxima: klik hier

Steun Musicamaxima 2024

Help Musicamaxima bij de uitvoering van haar taken, en steun haar met uw bijdrage. Het opheffen van financiële blokkades is ..
  Start date: Jan, 1 2024   End date: Dec, 31 2024   Donors : 2
€4.000,00 Raised
€5.000,00 Goal
 
Anonymous
€3.900,00 3 months ago
Anonymous
€100,00 4 months ago

Steun Musicamaxima 2023

In 2023 heeft Musicamaxima donaties ontvangen van twee donateurs. Daarnaast hebben wij in juni 2023 steun ontvangen van Stichting Elise Mathilde fonds ten behoeve van het project Factor Fijftig van Ide Cornelissen.

In 2022 heeft Musicamaxima donaties ontvangen van twee donateurs, en via de Steun-actie voor Ana en Gwenvan nog twee donateurs. In 2021 heeft Musicamaxima donaties ontvangen van twee donateurs, en via de Steun-actie voor Sil Va en Charley Halsema hebben nog zes donateurs bijgedragen aan onze projecten. In 2020 heeft Musicamaxima donaties ontvangen van vier donateurs, en via de Steun-actie voor Sil Va hebben nog 10 donateurs bijgedragen aan onze projecten.
Voor het project van Koen Boeijinga - Manifestation of Absence hebben we steun ontvangen van KFHeinfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Elise Mathilde Fonds.
In 2019 heeft Musicamaxima donaties ontvangen van drie donateurs. En via de Steun-actie voor Touchstone hebben nog 56 donateurs bijgedragen aan onze projecten. In 2018 heeft Musicamaxima donaties ontvangen van zes donateurs. In 2017 is Musicamaxima opgericht en hebben we de eerste donaties ontvangen.